Strafrecht

U wordt verdacht van een strafbaar feit en moet voorkomen bij de rechtbank, kantonrechter of politierechter. Of u bent juist slachtoffer geworden van een misdrijf. Dan is bijstand van een ervaren advocaat onontbeerlijk!

Als verdachte in een strafproces staat veel op het spel. Soms is dat uw vrijheid of uw vermogen. Soms uw reputatie. Ondanks de inspanningen van politie en justitie om u een eerlijk proces te bieden, is de bijstand van een raadsman die uitsluitend voor uw belangen opkomt noodzakelijk. Een raadsman waarmee u in vertrouwen overleg kunt plegen en die ervoor waakt dat uw belangen worden geëerbiedigd. En een raadsman die samen met u probeert het beste resultaat te bereiken.

Ook als slachtoffer van een strafbaar feit is bijstand van een advocaat van groot belang. Soms wordt een verdachte niet vervolgd of heeft u het gevoel niet serieus genomen te worden bij aangifte van een strafbaar feit. Maar ook als een verdachte wel vervolgd wordt kunt u als benadeelde partij in een strafproces op een eenvoudige wijze uw schade vergoed zien. Daarbij is het van belang dat uw vordering op een glasheldere wijze aan de rechtbank wordt gepresenteerd en toegelicht. Indien uw vordering wordt toegewezen in een strafproces bespaart u zich een langdurige, kostbare en ingewikkelde procedure bij de burgerlijke rechter.

U kunt ons bereiken via: